Hírek
Önkormányzat
Polgármesteri hivatal
Hirdetőtábla
Intézmények
Kultúra
Sport
Kerület
Szépkorú polgárainknak
egeszseges_etelek.jpg
 A II. Kerületi Idősügyi Tanács mindenkit vár ingyenes főzőklubjába, aki szeretne új és egészséges receptekkel megismerkedni, az ételeket elkészíteni, majd a főzőtársakkal közösen elfogyasztani.  
egeszseges_etelek2.jpg
A hazai felnőtt lakosságnak szóló új táplálkozási ajánlás, ami praktikusan és közérthetően mutatja meg, hogyan állítsuk össze a napi étrendünket, hogy ne csak finom, hanem egészséges is legyen, ez az okostányér.
helytorteneti_seta.jpg
A II. Kerületi Önkormányzat Idősügyi Tanácsa kerületi helytörténeti sétára várja a városrészünkben élőket MÁJUS 10-én 10 órára a Napraforgó utca elején lévő hídhoz. 
retro_tancklub.jpg
Folytatódik a közkedvelt Retro táncklub. Legközelebb május 17-én 14-17 óra között várják a táncot kedvelőket a II. sz. Gondozási Központba (1022 F illér utca 50/B.).
ki_nyer_ma_aprilis_2018.jpg
Játékra hívja az érdeklődőket a II. Kerületi Önkormányzat Idősügyi Tanácsa a Marczibányi Téri Művelődési Központba május 15-én délután. A műsort Czigány György vezeti, a belépés ingyenes.
glutenmentes.jpg
A II. kerületi Idősügyi Tanács szervezésében Koltai Tünde, a Lisztérzékenyek Érdekképviseletének Országos Egyesülete elnöke a gluténmentes étkezésről tart egészségügyi előadást ÁPRILIS 23-án 14 órától. 
ki_nyer_ma_aprilis_2018.jpg
Játékra hívja az érdeklődőket a II. Kerületi Önkormányzat Idősügyi Tanácsa a Marczibányi Téri Művelődési Központba április 24-én délután. A műsort Czigány György vezeti, a belépés ingyenes.
tavaszkoszonto_bal.jpg
Az előző évi sikerre tekintettel ismét megrendezik a Tavaszköszöntő bált ÁPRILIS 20-án pénteken 14.30 és 18.30 között a Klebelsberg Kultúrkúriában (1028 Templom u. 2-10.).
1 / 9Következő
Utolsó módosítás dátuma: 2015. február 9. 9:20