Hírek
Önkormányzat
Polgármesteri hivatal
Hirdetőtábla
Intézmények
Kultúra
Sport
Kerület
Hírek
Betűméret növeléseBetűméret csökkentéseNyomtatás

Információk az ÁKOS-koncerttel kapcsolatban

2019. június 1.

Kovács Ákos Kossuth-díjas dalszerző, énekes ingyenes, 2 órás nagykoncertet ad június 14-én a II. Kerület Napján. 

Tisztelt II. Kerületi Polgárok!

A II. Kerületi Önkormányzat idén 20. alkalommal rendezi meg ingyenes kulturális szórakoztató fesztiválját június 14-én és 15-én a Millenárison. 

A II. Kerület Napján idén is különleges előadókkal kedveskedünk Önöknek, ezek közül is kiemelkedik június 14-i, pénteki vendégünk: Kovács Ákos Kossuth-díjas magyar dalszerző, zeneszerző, aki ingyenes, 2 órás nagyoncertet ad 20 órától a II. kerület vendégeként. 

A várható nagy érdeklődés miatt a II. kerületi lakosok, II. Kerület Kártya bemutatásával, a színpad előtt kialakított – kb. 3000 főt befogadó – kiemelt állóhelyen is megtekinthetik a koncertet.

 

Mit kell tennie Önnek, hogy erre a kiemelt helyre bejusson?

Amennyiben rendelkezik II. Kerület Kártyával, kérjük készítse elő és hozza magával!

Ha Önnek még nincs II. Kerület Kártyája, kérjük váltsa ki!

Június 3. és 14. között hosszabbított nyitvatartással várják Önt kollégáink a Keleti Károly utca 15/a szám alatti ügyfélszolgálaton, valamint Pesthidegkúton, a Klebelsberg Kultúrkúriában. A helyszínen nincs lehetőség a kártya kiváltására!

A II. Kerület Kártya bemutatása 2 fő részére biztosít belépést a kiemelt állóhelyre!

Mikor kell érkeznem, hogy a kiemelt állóhelyre bemehessek?

Ahhoz, hogy a kiemelt állóhelyen lévők között lehessen Ön is, kérjük, június 14-én, pénteken a 17 órai kapunyitás és a 19.30 órai szektorzárás között érkezzen a Millenárisra.

Hogyan tudok bejutni a kiemelt állóhelyre?

A Millenáris területére június 14-én, 17 órától 4 kapun lehet bejutni, de a II. Kerület Kártyával a kiemelt állóhelyre érkezőknek célszerű a Marczibányi tér felőli bejáraton (A) megközelíteni a helyszínt. Itt a II. Kerület Kártya felmutatása után átveheti a karszalagot (1), amellyel Ákos koncertjén a színpad előtti kiemelt állóhelyen tartózkodhat. 

Amennyiben a Fény utcai (B), Lövőház utcai (C), vagy Kis Rókus utcai (D) kapuk felől érkezik, a biztonsági ellenőrzést követően fáradjon a kiemelt állóhely bejárat táblával jelzett részhez (2), ahol szintén a II. Kerület Kártya felmutatásával kaphatja meg karszalagját a kiemelt állóhelyre történő belépéshez.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy a kiemelt állóhely befogadóképessége korlátozott, ezért oda 17 órától, érkezési sorrendben tudjuk majd beengedni kedves II. kerületi vendégeinket. Amennyiben a biztonsági szolgálat tájékoztatása szerint a megengedett létszámot elérik a kiemelt állóhelyen tartózkodók, úgy abba a szektorba több embert beengedni nem lesz már lehetőségünk. 

A terület térképe

LETÖLTHETŐ, NAGYÍTHATÓ TÉRKÉP, EGYÉB INFORMÁCIÓK

Ne feledje, a programok másnap, június 15-én is folytatódnak, 10-18 óra között családi nappal, koncertekkel, főzőversennyel, gyermekprogramokkal, rendőrségi és tűzoltó-bemutatókkal, sok-sok színes programmal. Részletek a www.masodikkerulet.hu honlapon és a kerület Facebook-oldalán:  www.facebook.com/budapest2

 

 

 

Utolsó módosítás dátuma: 2019. június 4. 10:04
<2019. május>
HKSzCsPSzV
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Küldje be ötleteit, észrevételeit, kérdéseit Önkormányzatunkhoz itt!