Hírek
Önkormányzat
Polgármesteri hivatal
Hirdetőtábla
Intézmények
Kultúra
Sport
Kerület
Hírek
2017. december 13.
kapasKaracsony_devai.jpg
A II. Kerületi Önkormányzat Egészségügyi Szolgálata karácsony közeledtével évről évre hangulatos ünnepséget rendez az intézet dolgozóinak, ahová a kerület vezetőit is vendégül hívják.
2017. december 11.
Feny_utca_felujitas.jpg
A héten aszfaltozási munkákkal folytatódik a Fény utca felújítása, a gépjárműforgalomban elsősorban szerdán kell számolni fennakadásokkal.
2017. december 11.
szentf_kiajanlo.jpg
Újabb II. kerületi egészségügyi fejlesztést jelentettek be december 8-án: a Széher úti Szent Ferenc kórház több mint hárommilliárd forintos támogatással százötven ágyas, komplex kardiológiai rehabilitációs szakkórházzá bővül a következő években. 
2017. december 11.
kiajanlo_internet.jpg
Öt évvel ezelőtt hirdette meg a II. Kerületi Önkormányzat az Internet kortalanul ingyenes számítógépes tanfolyamot városrészünk időskorú polgárai részére, ezidáig több mint ötezren végezték el.
2017. december 8.
nyugdijas_adventi_latogatas_2017_kicsi.jpg
A kerületünkben élő időseket ünnepi műsorral és ajándékcsomagokkal köszöntötte a II. Kerületi Önkormányzat adventkor. Idén a Kiss Zenede művészeti iskola növendékei vittek szeretetet és derűt énekükkel az idősotthonokba és a gondozási központokba.
2017. december 6.
etelosztas_kulso.jpg
A hidegebb időszak beköszöntével ismét együtt gondoskodik a rászorulókról a II. Kerületi Önkormányzat és a Káldor Miklós Kollégium.
2017. december 6.
Mikulas_kulso.jpg
December 6-án a II. kerületbe is megérkezett a Mikulás. Szerkesztőségünk a Labanc Úti Óvodában várta együtt a gyerekekkel a Nagyszakállút.
2017. december 1.
vllamos.jpg
A Budapesti Közlekedési Központ több nagy forgalmú villamos-, autóbusz- és trolibuszvonalon biztosít sűrűbb, illetve kényelmesebb eljutási lehetőséget az adventi hétvégéken.
1 / 317Következő
Utolsó módosítás dátuma: 2017. november 16. 17:37