Hírek
Önkormányzat
Polgármesteri hivatal
Hirdetőtábla
Intézmények
Kultúra
Sport
Kerület
Hírek
2017. január 17.
vallalkozoi_eloadas_kicsi.JPG
Két helyszínen folytatódik az önkormányzat támogatásával működő, ingyenes II. Kerületi Vállalkozói Klub, melynek keretében januárban a honlapkészítés és a hírlevélküldés rejtelmeivel ismerkedhetnek meg a résztvevők.
2017. január 16.
kutyusok_kicsi.jpg
Összesítette a tavaly novemberben lezárult ebösszeírás eredményét a Városrendészeti és Környezetvédelmi Iroda Környezetvédelmi Csoportja, amely ezúton is köszöni a gazdák együttműködését.
2017. január 13.
havazas_101201
Az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzése szerint szombat reggelig Budapesten és az agglomerációs területeken esőre, ónos esőre, havazásra kell számítani.
2017. január 11.
karacsonyfa_begyujtes_kicsi.jpg
A karácsonyi ünnepeket követően a Fővárosi Közterület-fenntartó Zrt. szervezetten gyűjti össze és szállítja el a fenyőfákat. A fákat a kukák mellé kell letenni, vagy a gyűjtőpontokra lehet vinni.
2017. január 10.
hutoszekreny_csere_kicsi.jpg
Karácsony után a nagyobb ajándékok csomagolását még most sem késő szétválogatni, ha eddig nem dobtuk ki őket: a hullámpapírt a kék, a műanyagot a sárga kukába tegyük, vagy ha nem fér bele, akkor mellé. A hungarocellt a hulladékudvarokban adhatjuk le.
2017. január 9.
otthonapolas_kicsi.jpg
Előzetes jelentkezés alapján otthonápolási tanfolyamot tart a Szent Ferenc Kórház. Legközelebb január 12-én lesz kurzus elméleti oktatással és gyakorlati bemutatóval.
2017. január 5.
sikossag_kicsi
A lefagyott, takarítatlan járdák gyakran okoznak balesetet, és ennek esetleges jogi következményeit a járdaszakaszért felelős ingatlantulajdonosoknak kell viselniük. A síkosságmentesítés is a lakók feladata.
2017. január 4.
testuleti_kicsi.JPG
A képviselő-testület decemberben két alkalommal is ülésezett. Döntöttek a kerületi köznevelési intézmények állami működtetéséről szóló megállapodásról, alapítványok támogatásáról, és pontosították az építési szabályzatot.
1 / 290Következő
Utolsó módosítás dátuma: 2016. december 5. 11:31