Hírek
Önkormányzat
Polgármesteri hivatal
Hirdetőtábla
Intézmények
Kultúra
Sport
Kerület
Hírek
2016. július 27.
kabeles
Az ELMÜ megbízásából, az Észak-budai Zrt. kivitelezésében, 10 kV-os elektromos kábelhálózat rekonstrukciós munkálatai kezdődnek a Marczibányi tér környékén.  
2016. július 25.
bimbo_kitaibel
Közműjavítás, illetve -építés zajlik a Szépvölgyi és a Bimbó úton, továbbra is tart a Szépjuhászné út felújítása, korlátozás a Pusztaszeri úton. 
2016. július 15.
esozes_kicsi.jpg
Narancssárga riasztási fokozatot adott ki az Országos Meteorológiai Szolgálat szombattól a főváros területére, mert intenzív csapadék érkezik, a széllökések pedig helyenként meghaladhatják a 60-70 km/h-t.
2016. július 14.
kilato_turistahaz_harmashatar_hegy_avatas_kicsi.jpg
A Pilisi Parkerdő Zrt. turisztikai fejlesztési programja keretében remek budapesti panorámát nyújtó kilátót és modern turistaházat avattak a Hármashatár-hegyen július 14-én.
2016. július 13.
vihar_kicsi.jpg
A Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság tájékoztatása szerint július 14-én, csütörtökön a hajnali órákban a fővárost vihar éri el, amely heves esőzéssel, esetenként jégesővel és nagy erejű széllel járhat.
2016. július 13.
taborozas_marczi_kicsi.JPG
A II. Kerületi Önkormányzat a Balatonnál és a Velencei-tó partján is táboroztat kerületi tanulókat, a tanév befejezését követően pedig kilenc héten át napközis tábort biztosít.
2016. július 13.
kozbiztonsagi_forum_Bem_ter_kicsi.JPG
Az időskorúak sérelmére elkövetett bűncselekmények visszaszorítása volt a témája a II. kerületi Rendőrkapitányság Járási Közbiztonsági Egyeztető Fórumának június 23-án.
2016. július 12.
erodter_kicsi.JPG
A Család- és Gyermekjóléti Központ Erőd utcai telephelyén két éve működő Erő(D)Tér elnevezésű Ifjúsági Közösségi Tér a II. Kerületi Önkormányzat saját beruházásából tovább bővült.
1 / 277Következő
Utolsó módosítás dátuma: 2015. november 27. 12:30