Hírek
Önkormányzat
Polgármesteri hivatal
Hirdetőtábla
Intézmények
Kultúra
Sport
Kerület
Hírek
2016. december 6.
intezmenyvezetoi_evzaro_2016_kicsi.jpg
A II. Kerületi Önkormányzat fenntartásában működő egyesített bölcsődék, valamint az óvodák vezetői tartottak évzáró értekezletet december 5-én.
2016. december 5.
terfigyelo_bejaras_kicsi.JPG
A térfigyelő kamerák rendszerének kiépítése minden településen a bűncselekmények csökkenését hozta, a technika szerepe a bűnmegelőzésben ezért megkérdőjelezhetetlen. A II. kerületi hálózatot az önkormányzat felújíttatja.
2016. december 2.
parkolas_kicsi.jpg
A jövő évre érvényes lakossági várakozási engedélyeket akár otthonról, az interneten keresztül is lehet igényelni januártól. Azokat a lakókat, akik 2016-ra már rendelkeznek engedéllyel, december közepétől levélben értesítik a változásokról.
2016. december 1.
Olimpia_Budapest_logo_kicsi.jpg
A II. Kerületi Önkormányzat polgármestere meghívására lakossági fórumot tartanak a 2024-es budapesti olimpiai és paralimpiai pályázatról, valamint a II. kerületet érintő kérdéseiről december 5-én a Kultúrkúriában.
2016. december 1.
ebosszeiras_2016_kicsi.jpg
Befejeződött a II. kerületén tartott kutyák regisztrációja. A hivatal az adatok feldolgozását követően tájékoztatást ad az ebregisztráció részleteiről.
2016. november 30.
Babasiras_kulso.jpg
Átadták a II. Kerületi Önkormányzat támogatásából megvásárolt babasírásjelző-készüléket a Munka-Kör Alapítvány a Hallássérültekért szervezetnek november 30-án délelőtt az alapítvány Hűvösvölgyi úti székhelyén. 
2016. november 27.
advent_hidegkut_2016_kicsi.jpg
Pesthidegkúton a II. Kerületi Önkormányzat és négy pesthidegkúti plébánia közös adventi ünnepséget tartott, ahol énekléssel, imádsággal, szeretetvendégséggel várták a járókelőket.
2016. november 24.
bursa_kulso_kicsi.jpg
Hármas ünnepet ült a II. Kerületi Önkormányzat november 16-án a Törökvész Úti Általános Iskolában. A többéves hagyományhoz híven, idén is egyszerre adták át a Gyermekekért-díjat, a színes diplomákat és a felsőoktatási ösztöndíjakat.  
1 / 287Következő
Utolsó módosítás dátuma: 2016. december 5. 11:31