Hírek
Önkormányzat
Polgármesteri hivatal
Hirdetőtábla
Intézmények
Kultúra
Sport
Kerület
Pályázatokarchívum »
PÁLYÁZATI FELHÍVÁS A Budapest Főváros II. Kerületi Önkormányzat Képviselő-testülete az Önkormányzat vagyonáról és a vagyontárgyak feletti tulajdonosi jog gyakorlásáról, továbbá az önkormányzat tulajdonában lévő lakások és helyiségek elidegenítésének szabályairól, bérbeadásának feltételeiről szóló 3...
Felhívás! A II. Kerületi Önkormányzat a Emberi Erőforrások Minisztériumával együttműködve kiírta 2016. évre a Bursa Hungarica Felsőoktatási Önkormányzati Ösztöndíjpályázatot a felsőoktatási hallgatók illetve a felsőoktatási tanulmányokat kezdeni kívánó fiatalok számára.
A Budapest Főváros II. Kerületi Önkormányzat pályázatot hirdet a tulajdonában lévő, az alábbiakban felsorolt 10 db  ingatlan tulajdonjogának nyilvános, egyfordulós versenytárgyaláson történő értékesítésére.
Meghosszabbította a II. Kerületi Önkormányzat a környezetszépítő pályázatának jelentkezési határidejét. Pályázni 2015. október 2-ig lehet.
A II. kerületi Önkormányzat Képviselő-testületének Közoktatási, Közművelődési, Informatikai és Sport Bizottsága pályázatot ír ki 2015. szeptember 1-től, a kerületben lakó, felsőoktatási intézményben teljes idejű (nappali tagozatos) tanulmányokat folytató, szociálisan rászoruló diákok részére, akinek...
Budapest Főváros II. Kerületi Önkormányzat Képviselő-testületének Költségvetési, Pénzügyi és Vagyonnyilatkozatokat Ellenőrző Bizottsága pályázatot hirdet II. kerületi  Társadalmi Szervezetek támogatására.
A meglevő Óvoda bővítményeként az ország egyik legkorszerűbb óvodaépületén dolgoznak a kivitelezők. Az épülő kétszintes, új épületszárny falai között 100 gyermek elhelyezésére alkalmas, négy csoportszobát alakítanak ki a hozzá kapcsolódó kiszolgáló helyiségekkel és egy tornaszobával.
Budapest Főváros II. Kerületi Önkormányzat Idősügyi Tanácsa novellaíró pályázatot hirdet 65 év feletti II. kerületi polgárok részére.
1 / 5Következő
Utolsó módosítás dátuma: 2013. július 12. 9:15