Hírek
Önkormányzat
Polgármesteri hivatal
Hirdetőtábla
Intézmények
Kultúra
Sport
Kerület
Pályázatokarchívum »
A Honvédelmi Minisztérium Vélemgazdasági Hivatal pályázata.
HIRDETMÉNY A Budapest Főváros II. Kerületi Önkormányzat az Önkormányzat vagyonáról és a vagyontárgyak feletti tulajdonosi jog gyakorlásáról, továbbá az önkormányzat tulajdonában lévő lakások és helyiségek elidegenítésének szabályairól, bérbeadásának feltételeiről szóló 34/2004.(X.13.) önkormányzati ...
A Budapest Főváros II. Kerületi Önkormányzat pályázatot hirdet a tulajdonában lévő 10 db ingatlan tulajdonojogának értékesítésére.
Idősügyi Tanács felhívása 60 év feletti amatőr alkotóknak.
HIRDETMÉNY A Budapest Főváros II. Kerületi Önkormányzat az Önkormányzat vagyonáról és a vagyontárgyak feletti tulajdonosi jog gyakorlásáról, továbbá az önkormányzat tulajdonában lévő lakások és helyiségek elidegenítésének szabályairól, bérbeadásának feltételeiről alkotott, többször módosított 34/200...
A II. kerületi Önkormányzat Képviselő-testületének Közoktatási, Közművelődési, Sport és Informatikai Bizottsága pályázatot ír ki a kerületben lakó tehetséges, hátrányos helyzetű diákok részére a 2016/2017. tanévre.
Az 1956-os forradalom 60. évfordulója alkalmából a II. Kerületi Önkormányzat Idősügyi Tanácsa novellaíró-pályázatot hirdet 65 év feletti II. kerületi lakosok részére.
Döntöttek a II. kerületi nyugdíjas klubok illetve társadalmi szerzetezek támogatásáról.
1 / 5Következő
Utolsó módosítás dátuma: 2013. július 12. 9:15