Hírek
Önkormányzat
Polgármesteri hivatal
Hirdetőtábla
Intézmények
Kultúra
Sport
Kerület
Pályázatokarchívum »
A Budapest Főváros II. Kerületi Önkormányzat Egészségügyi, Szociális és Lakásügyi Bizottság (továbbiakban: Bizottság) nyilvános pályázatot hirdet a kezelésében lévő 5 millió Ft-os pénzkeret elosztására.
A Pesthidegkúti Városrészi Önkormányzat pályázatot írt ki a II. Kerületen belül, Pesthidegkút területén működő társadalmi szervezetek (egyházak, civil szervezetek és nyugdíjas klubok) kulturális-, művészeti-, szabadidős- és sport tevékenységeinek támogatására a 2014. évben.
Budapest Főváros II. Kerületi Önkormányzat Közoktatási, Közművelődési, Sport és Informatikai Bizottsága meghirdette a 2014. évi pályázatait. A pályázati kiírás és nyomtatványok együtt tölthetők le.
Budapest Főváros II. Kerületi Önkormányzat Képviselő-testületének Költségvetési Bizottsága pályázatot hirdet II. kerületi Nyugdíjas Klubok, illetve Társadalmi Szervezetek támogatására.
A Közoktatási, Közművelődési, Informatikai és Sport Bizottság 2013. december 4-én tartott ülésén döntött a kerületben lakó, felsőoktatási intézményben tanulmányokat folytató, illetve felsőoktatási intézményben tanulmányokat kezdő diákok részére kiírt Bursa Hungarica ösztöndíjpályázatokról.
A társasházak felújításának pénzügyi támogatásáról szóló többször módosított 20/1999. (IX.28.) önkormányzati rendelet 21.§ alapján, a Budapest Főváros II. Kerületi Önkormányzat Polgármestere, a II. kerületben lévő társasházak homlokzat felújítására pályázatot ír ki.
Kerületünkben az elmúlt években jelentősen emelkedett a bölcsődés korú gyermekek, valamint ezen ellátást igénybevevők száma. Bár folyamatosan növeljük a bölcsődei kapacitást, ez még mindig nem elegendő az igények kielégítésére. Ezen pályázat keretében a II. Kerületi Egyesített Bölcsődék Törökvészi ...
A II. Kerületi Önkormányzat a Emberi Erőforrások Minisztériumával együttműködve 2013. október 16-án kiírja 2014. évre a Bursa Hungarica Felsőoktatási Önkormányzati Ösztöndíjpályázatot a felsőoktatási hallgatók illetve a felsőoktatási tanulmányokat kezdeni kívánó fiatalok számára. 
1 / 4Következő
Utolsó módosítás dátuma: 2013. július 12. 9:15