Hírek
Önkormányzat
Polgármesteri hivatal
Hirdetőtábla
Intézmények
Kultúra
Sport
Kerület
Pályázatokarchívum »
A Budapest Főváros II. Kerületi Önkormányzat pályázatot hirdet a tulajdonában lévő 3 db ingatlan tulajdonjogának nyilvános, egyfordulós versenytárgyaláson történő értékesítésére.
A II. Kerületi Önkormányzat az Emberi Erőforrások Minisztériumával együttműködve kiírta 2018. évre a Bursa Hungarica Felsőoktatási Önkormányzati Ösztöndíjpályázatot a felsőoktatási hallgatók illetve a felsőoktatási tanulmányokat kezdeni kívánó fiatalok számára.
Kortalanul kreatív címen rendez idén is a II. Kerületi Önkormányzat Idősügyi Tanácsa képző-iparművészeti és népművészeti kiállítást 60 év feletti, II. kerületi amatőr művészek számára.
Budapest Főváros II. Kerületi Önkormányzat Képviselő-testületének Közoktatási, Közművelődési, Sport és Informatikai Bizottsága pályázatot ír ki 2017/2018-as tanévre, a kerületben lakó, hátrányos szociális helyzetű felsőoktatási hallgatók részére.
Közterület-szépítési pályázatot hirdet az Önkormányzat
A Közoktatási, Közművelődési, Sport és Informatikai Bizottság 2017/2018. tanévre pályázatot ír ki a II. kerületben állandó lakhellyel rendelkező, általános vagy középiskola 7-13. évfolyamán tanuló nappali tagozatos diákok részére
Budapest Főváros II. kerület polgármestere pályázatot hirdet Közterület örökbefogadására
A Pesthidegkúti Városrészi Önkormányzat pályázati felhívása a Pesthidegkút területén működő társadalmi szervezetek támogatására a 2017. évben.
1 / 4Következő
Utolsó módosítás dátuma: 2013. július 12. 9:15