Hírek
Önkormányzat
Polgármesteri hivatal
Hirdetőtábla
Intézmények
Kultúra
Sport
Kerület
Pályázatokarchívum »
A Közoktatási, Közművelődési, Informatikai és Sport Bizottság 2014. október 16-án tartott ülésén döntött a kerületben lakó, közoktatási intézményben tanuló diákok részére kiírt pályázatokról.
A II. kerületi Önkormányzat Képviselő-testületének Közoktatási, Közművelődési, Informatikai és Sport Bizottsága pályázatot ír ki 2014. szeptember 1-től, a kerületben lakó felsőoktatási intézményben tanulmányokat folytató, illetve felsőoktatási intézményben tanulmányokat kezdeni kívánó diákok részére...
 Az „Idősek II. Kárpát-medencei kulturális és művészeti vetélkedőjét” indítja a a Szociális Igazgatók és Szakemberek Magyarországi Egyesülete (SZIME) az Emberi Erőforrások Minisztériuma támogatásával. A rendezvénysorozat a nagysikerű „Idősek határokon átívelő kulturális és művészeti vetélkedőjének”...
Az önkormányzat idén is meghirdeti városrészünk szépítését célzó pályázatát. A pályázaton azok indulhatnak, akik különös gondot fordítanak a házuk előtti közterület gondozására.
Budapest Főváros II. Kerületi Önkormányzat Idősügyi Tanácsa novellaíró- pályázatot hirdet 65 év feletti II. kerületi polgárok részére.
A II. kerületi Önkormányzat Képviselő-testületének Közoktatási, Közművelődési, Sport és Informatikai Bizottsága pályázatot ír ki a kerületben lakó tehetséges, hátrányos helyzetű diákok részére a 2014/2015. tanévre.
Döntöttek a II. kerületi nyugdíjas klubok illetve társadalmi szerzetezek támogatásáról.  A Költségvetési Bizottság áprilisban hirdetett pályázatot II. kerületi nyugdíjas klubok, illetve társadalmi szervezetek támogatására. A bizottság döntött a pályázatokról.
Budapest Főváros II. Kerületi Önkormányzat pályázatot hirdet a lakásépítéshez, lakásvásárláshoz és -felújításhoz nyújtható helyi pénzbeli támogatásról valamint a fiatal házaspárok első, saját tulajdonú lakáshoz jutásához nyújthatótámogatásról szóló 5/2004. (II.27.) önkormányzati rendelete alapján. 
1 / 4Következő
Utolsó módosítás dátuma: 2013. július 12. 9:15