Hírek
Önkormányzat
Polgármesteri hivatal
Hirdetőtábla
Intézmények
Kultúra
Sport
Kerület
Pályázatokarchívum »
Döntöttek a Bursa Hungarica Ösztöndíjpályázatról.
Budapest II. kerületi társasházak tető és homlokzat felújításához igényelhető pénzügyi támogatás részletes pályázati feltételei 2016.
A Közoktatási, Közművelődési, Informatikai és Sport Bizottság döntött a kerületben lakó, közoktatási intézményben tanuló diákok részére kiírt pályázatokról.
Közoktatási, Közművelődési, Informatikai és Sport Bizottsága  döntött a kerületben lakó, felsőoktatási intézményben tanulmányokat folytató diákok részére kiírt pályázatokról.
A II. Kerületi Önkormányzat a Emberi Erőforrások Minisztériumával együttműködve kiírta 2017. évre a Bursa Hungarica Felsőoktatási Önkormányzati Ösztöndíjpályázatot a felsőoktatási hallgatók illetve a felsőoktatási tanulmányokat kezdeni kívánó fiatalok számára.
Az 1956-os forradalom 60. évfordulója alkalmából a II. Kerületi Önkormányzat teljesen felújítja a Mansfeld Péter parkot. Az avató ünnepségre beszédíró-pályázatot hirdet 11-13. évfolyamos, II. kerületben tanuló, illetve lakó diákok részére.
A Budapest Főváros II. Kerületi Önkormányzat Közoktatási, Közművelődési, Sport és Informatikai Bizottsága 2016. szeptember 6-án 2016. évi Sport 2. pótpályázatot írt ki a Sport Keret terhére, a II. kerületben működő, vagy II. kerületi székhellyel rendelkező sportegyesületek, szervezetek részére, akik...
Budapest Főváros II. Kerületi Önkormányzat Képviselő-testületének Közoktatási, Közművelődési, Sport és Informatikai Bizottsága pályázatot ír ki 2016. szeptember 3-tól, a kerületben lakó, felsőoktatási intézményben teljes idejű (nappali tagozatos) tanulmányokat folytató, szociálisan rászoruló diákok ...
1 / 5Következő
Utolsó módosítás dátuma: 2013. július 12. 9:15