Hírek
Önkormányzat
Polgármesteri hivatal
Hirdetőtábla
Intézmények
Kultúra
Sport
Kerület
Pályázatokarchívum »
Budapest Főváros II. Kerületi Önkormányzat, mint kiíró nyilvános versenytárgyalást hirdet a tulajdonát képező, a 1026 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 129. alagsor alatt található, nem lakás céljára szolgáló ingatlan tulajdonjogának értékesítésére.
Budapest Főváros II. Kerületi Önkormányzat, mint kiíró nyilvános versenytárgyalást hirdet a tulajdonát képező, a 1023 Budapest, Ürömi u. 60.szám alatt található 4 db nem lakás céljára szolgáló ingatlan tulajdonjogának értékesítésére.
Budapest Főváros II. Kerületi Önkormányzat, mint kiíró nyilvános versenytárgyalást hirdet a tulajdonát képező, a 1023 Budapest, Török u. 6. földszint 3.alatt található, nem lakás céljára szolgáló ingatlan tulajdonjogának értékesítésére.
Budapest Főváros II. Kerületi Önkormányzat, mint kiíró nyilvános versenytárgyalást hirdet a tulajdonát képező, a 1027 Budapest, Varsányi Irén u. 1. pinceszintalatt található, nem lakás céljára szolgáló ingatlan tulajdonjogának értékesítésére.
A II. Kerületi Önkormányzat a Emberi Erőforrások Minisztériumával együttműködve kiírta 2017. évre a Bursa Hungarica Felsőoktatási Önkormányzati Ösztöndíjpályázatot a felsőoktatási hallgatók illetve a felsőoktatási tanulmányokat kezdeni kívánó fiatalok számára.
 A Honvédelmi Minisztérium Védelemgazdasági Hivatal pályázata.
Álláspályázat városrendezési ügyintézői munkakör betöltésére.
Álláshirdetés - Parkoló ellenőr
1 / 6Következő
Utolsó módosítás dátuma: 2013. július 12. 9:15