Hírek
Önkormányzat
Polgármesteri hivatal
Hirdetőtábla
Intézmények
Kultúra
Sport
Kerület
Lang_Zsolt_foto_2014_6.jpg
Tisztelt Látogatók!

Szeretettel köszöntöm Önöket Budapest Főváros II. Kerületi Önkormányzatának honlapján.
Különleges kerület a miénk. A belváros forgataga és a jelentős, szinte érintetlen zöldfelület egyaránt megtalálható nálunk. Különleges ez a városrész azért is, mert növekszik a gyermekek száma, és mert – ellentétben számos más településsel – egyetlen iskolát sem kellett bezárnunk. Minden kerületi érdekű ügyben párbeszédre és együttműködésre törekszünk, a közéletet gyakran mérgező acsarkodás nem hátráltatja törekvéseinket.

1kiskor.jpg
Negyedik alkalommal rendezte meg az önkormányzat Idősügyi Tanácsa a 60 év feletti, II. kerületi amatőr művészek számára a nagy népszerűségnek örvendő képző-, ipar- és népművészeti tárlatát.
s2.jpg
A Kodály Zoltán Ének-zenei Általános Iskola és Gimnáziumban az önkormányzat támogatásával szeptember 13-án új kültéri sportpályát avattak fel az iskola diákjai, tanárai, a szülők és a II. Kerületi Önkormányzat képviselői jelenlétében.
szent_ferenc_kulso.jpg
Új felnőtt háziorvosi rendelőket adtak át a Budapesti Szent Ferenc Kórházban.
Rengetegen érkeztek a Napraforgó utcai Bauhaus Egyesület családias, jó hangulatú ünnepségére, amellyel a Bauhaus centenáriumra emlékeztek.
Szeptember 13-án a Bimbó út 3. szám előtt botlatókövet helyeztek el a halhatatlan író, a magyar szórakoztató irodalom máig egyik legnépszerűbb szerzője, Rejtő Jenő emlékére.
Amint arról az önkormányzat már augusztus végén tájékoztatta elektronikus csatornáin a lakosságot, a II. kerületi lomtalanítás korábban megszokott időpontja ebben az évben december elejére módosul.
<2019. október>
HKSzCsPSzV
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Küldje be ötleteit, észrevételeit, kérdéseit Önkormányzatunkhoz itt!