Hírek
Önkormányzat
Polgármesteri hivatal
Hirdetőtábla
Intézmények
Kultúra
Sport
Kerület
Lang_Zsolt_foto_2014_6.jpg
Tisztelt Látogatók!

Szeretettel köszöntöm Önöket Budapest Főváros II. Kerületi Önkormányzatának honlapján.
Különleges kerület a miénk. A belváros forgataga és a jelentős, szinte érintetlen zöldfelület egyaránt megtalálható nálunk. Különleges ez a városrész azért is, mert növekszik a gyermekek száma, és mert – ellentétben számos más településsel – egyetlen iskolát sem kellett bezárnunk. Minden kerületi érdekű ügyben párbeszédre és együttműködésre törekszünk, a közéletet gyakran mérgező acsarkodás nem hátráltatja törekvéseinket.

kiajanlo_adyliget.jpg
A II. Kerületi Önkormányzat közösségi tervezést követően újította meg az Adyligeti parkot: új játszótér, többfunkciós sportpálya, közösségi tér, futópálya, kültéri fitneszpark és madárbarát tanösvény épült.
legifoto_mariaremete_kicsi.jpg
A II. Kerületi Önkormányzat képviselő-testülete a mai napon rendeletet fogadott el a fás szárú növények védelméről, kivágásáról és pótlásáról.
kolteszet_napja_jatszoter.jpg
A mai napon ünnepeljük a magyar költészet napját. A II. Kerületi Önkormányzat fontos és szép hagyománynak tartja a kerületünkben élt költők és írók előtti tisztelgést. 
A polgármesteri hivatal munkatársai, önkormányzati képviselők, közösségek és magánszemélyek együtt takarítottak a II. kerületi közterületeken április 5-én.
Tavasszal az önkormányzat kezelésében lévő nyolc játszótéren felújítási munkák kezdődtek.
Áprilistól ismét beindul a II. kerület ingyenes főzőklubja szépkorúak számára.
<2019. május>
HKSzCsPSzV
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Küldje be ötleteit, észrevételeit, kérdéseit Önkormányzatunkhoz itt!