Hírek
Önkormányzat
Polgármesteri hivatal
Hirdetőtábla
Intézmények
Kultúra
Sport
Kerület
Lang_Zsolt_foto_2014_6.jpg
Tisztelt Látogatók!

Szeretettel köszöntöm Önöket Budapest Főváros II. Kerületi Önkormányzatának honlapján.
Különleges kerület a miénk. A belváros forgataga és a jelentős, szinte érintetlen zöldfelület egyaránt megtalálható nálunk. Különleges ez a városrész azért is, mert növekszik a gyermekek száma, és mert – ellentétben számos más településsel – egyetlen iskolát sem kellett bezárnunk. Minden kerületi érdekű ügyben párbeszédre és együttműködésre törekszünk, a közéletet gyakran mérgező acsarkodás nem hátráltatja törekvéseinket.

MargitKorutVillamos.jpg
 2018. augusztus 11-e (szombat) és augusztus 19-e ((vasárnap) között a Margit körúton villamos vágányépítési munkákat végeznek.
hoseg.jpg
A fokozódó kánikulában ismét másodfokú hőségriasztás lép érvénybe  az ország egész területén péntek éjfélig.
adyliget_park.jpg
Közösségi tervezést követően augusztus 15-én kezdődnek és november végéig tartanak az adyligeti parkban a felújítási munkálatok.
A Margit körút 47-49. szám alatti kormányablakban felújítási munkák miatt augusztus 6. és 10. között szünetel az ügyfélfogadás.
Az Országos Meteorológiai Szolgálat jelentése szerint az idei év eddigi legmelegebb hete kezdőtt el, a délutáni hőmérsékletekek 35 fok közelében lehetnek.
Az Országos Gyógyszerészeti és Élelmezés-egészségügyi Intézet lakossági felmérést szervez. A felmérés kérdezői és a dietetikus szakemberek országszerte ezernél több felnőttet keresnek fel, és kérdezik meg táplálkozási szokásaikról, életmódjáról.