Hírek
Önkormányzat
Polgármesteri hivatal
Hirdetőtábla
Intézmények
Kultúra
Sport
Kerület
Lang_Zsolt_foto_2014_6.jpg
Tisztelt Látogatók!

Szeretettel köszöntöm Önöket Budapest Főváros II. Kerületi Önkormányzatának honlapján.
Különleges kerület a miénk. A belváros forgataga és a jelentős, szinte érintetlen zöldfelület egyaránt megtalálható nálunk. Különleges ez a városrész azért is, mert növekszik a gyermekek száma, és mert – ellentétben számos más településsel – egyetlen iskolát sem kellett bezárnunk. Minden kerületi érdekű ügyben párbeszédre és együttműködésre törekszünk, a közéletet gyakran mérgező acsarkodás nem hátráltatja törekvéseinket.

autobusz.jpg
2018. január 17-étől 21-éig módosított útvonalon jár a 149-es autóbusz.
otvoslaszlo_honlap.jpg
Életének 89. évében elhunyt Prof. Dr. Ötvös László Széchenyi-díjas vegyész, a szerves kémia tudós kutatója, a hazai bioorganikus kémia egyik megalapozója. 
hoeltakaritas_kicsi.jpg
Sokfelé havazott, az utak és a járdák is csúszóssá váltak. Gépjárművel és gyalogosan is közlekedjünk óvatosan, és ne feledkezzünk meg a járdák síkosságmentesítéséről!
Elkészült Budapest II. kerület Településképi Arculati Kézikönyve és Településképi Rendelete. 
Választójogosultsággal rendelkező, II. kerületi, álladó lakcímmel rendelkező személyek jelentkezését várja a II. kerületi Választási Iroda. A szavazatszámláló bizottságokba tagnak, illetve póttagnak február 9. 14.00 óráig lehet jelentkezni. 
Tavaly negyven új világítóberendezést telepítettek kerületszerte a II. Kerületi Önkormányzat beruházásában, idén is kihelyezésre kerülnek új fényforrások.