Hírek
Önkormányzat
Polgármesteri hivatal
Hirdetőtábla
Intézmények
Kultúra
Sport
Kerület
Lang_Zsolt_foto_2014_6.jpg
Tisztelt Látogatók!

Szeretettel köszöntöm Önöket Budapest Főváros II. Kerületi Önkormányzatának honlapján.
Különleges kerület a miénk. A belváros forgataga és a jelentős, szinte érintetlen zöldfelület egyaránt megtalálható nálunk. Különleges ez a városrész azért is, mert növekszik a gyermekek száma, és mert – ellentétben számos más településsel – egyetlen iskolát sem kellett bezárnunk. Minden kerületi érdekű ügyben párbeszédre és együttműködésre törekszünk, a közéletet gyakran mérgező acsarkodás nem hátráltatja törekvéseinket.

oktober_23_zaszlo.jpg
Budapest II. Kerületének Önkormányzata tisztelettel meghívja a kerület polgárait az 1956-os forradalom és szabadságharc 60. évfordulója alkalmából rendezendő megemlékezésekre.
janos_korhaz_kulso_kicsi.jpg
Komoly felújítások kezdődnek jövőre a Szent János Kórházban és a Kútvölgyi Klinikai Tömbben. A tervekről Dr. Cserháti Péter, az új budapesti kórházfejlesztésekkel megbízott miniszteri biztos nyilatkozott a Budai Polgárnak.
lobogozzuk_fel_kicsi.jpg
A II. Kerületi Önkormányzat kéri a kerület lakosságát, hogy nemzeti ünnepünk alkalmából, október 23-ára emlékezve tűzzék ki a nemzetiszín lobogót a lakóházakra.
Október 14-én zsúfolásig megtelt a Marczibányi Téri Művelődési Központ színházterme a Törös Alapítvány 2011. harmadik jótékonysági hangversenyén.
Idén ősszel a DIGI megkezdi a II. kerületben is a telekommunikációs hálózatának kiépítését. A lakosság rendkívül kedvező áron veheti igénybe a kimagasló minőségű szolgáltatásokat.
Mászóeszközökkel és egy kis focipályával bővült a pesthidegkúti Klebelsberg Kuno Általános Iskola és Gimnázium udvara október 3-án.