Hírek
Önkormányzat
Polgármesteri hivatal
Hirdetőtábla
Intézmények
Kultúra
Sport
Kerület
Lang_Zsolt_foto_2014_6.jpg
Tisztelt Látogatók!

Szeretettel köszöntöm Önöket Budapest Főváros II. Kerületi Önkormányzatának honlapján.
Különleges kerület a miénk. A belváros forgataga és a jelentős, szinte érintetlen zöldfelület egyaránt megtalálható nálunk. Különleges ez a városrész azért is, mert növekszik a gyermekek száma, és mert – ellentétben számos más településsel – egyetlen iskolát sem kellett bezárnunk. Minden kerületi érdekű ügyben párbeszédre és együttműködésre törekszünk, a közéletet gyakran mérgező acsarkodás nem hátráltatja törekvéseinket.

kommunizmus_aldozatai_2017_kicsi.jpg
Megemlékezést tartottak a kommunizmus áldozatainak emléknapja alkalmából február 23-án a Gyorskocsi utcai emléktáblánál.
testuleti_koltsegvetes_2017_kicsi.JPG
A II. Kerületi Önkormányzat képviselő-testülete február 23-án elfogadta kerületünk 2017. évi költségvetését 18,2 milliárd forintos főösszeggel.
karneval_iranytu_kicsi.jpg
A Hidegkúti Családi Iránytű Egyesület idén február 25-én, szombaton 15-18 óra között rendezi meg a 3. Hidegkúti Karnevált a Pokorny József Sport- és Szabadidőközpont Közösségi Terén. A karneválra a belépés ingyenes.
A tíz évvel ezelőtt elhunyt önkormányzati képviselőre, Szűcs Ervinre emlékezett Láng Zsolt polgármester koszorújával a II. Kerületi Önkormányzat február 22-én.
A budafoki villamoskocsiszín átépítése miatt várhatóan február 26-ig több budai villamosjárat (17, 41, 47, 56) déli vonalszakaszán pótlóbusz jár.
Életének 78. évében elhunyt a II. Kerületért Emlékéremmel is kitüntetett Cseri Kálmán, a Torockó téri gyülekezet református lelkésze. A II. Kerületi Önkormányzat  saját halottjának tekinti.