Hírek
Önkormányzat
Polgármesteri hivatal
Hirdetőtábla
Intézmények
Kultúra
Sport
Kerület
Lang_Zsolt_foto_2014_6.jpg
Tisztelt Látogatók!

Szeretettel köszöntöm Önöket Budapest Főváros II. Kerületi Önkormányzatának honlapján.
Különleges kerület a miénk. A belváros forgataga és a jelentős, szinte érintetlen zöldfelület egyaránt megtalálható nálunk. Különleges ez a városrész azért is, mert növekszik a gyermekek száma, és mert – ellentétben számos más településsel – egyetlen iskolát sem kellett bezárnunk. Minden kerületi érdekű ügyben párbeszédre és együttműködésre törekszünk, a közéletet gyakran mérgező acsarkodás nem hátráltatja törekvéseinket.

Pasareti_ut_felujitas_kicsi.JPG
Kerületszerte útépítési munkálatokra kell számítani az iskolakezdésig. A folyamatban lévő vagy induló II. kerületi út- és járdaépítési munkálatokat gyűjtöttük össze, a listát folyamatosan frissítjük!
szena_ter_buszallomas_kicsi.JPG
A Széna téri autóbusz-állomás helyett a Széll Kálmán térről indulnak az autóbuszok a Zsámbéki-medence felé augusztus 10-től.
diszpolgari_csoportkep.jpg
Idén Rúzsa Magdinak adományozott díszpolgári címet a II. Kerületi Önkormányzat a kerületi lakosok javaslatai alapján.
Láng Zsolt polgármester szerdán vette át a Belügyminisztériumban Pogácsás Tibor államtitkártól a Szolgáltató Önkormányzat Díjat, amely kiemelt erkölcsi megbecsülést jelent az azt elnyerő település, város vagy kerület számára.
Gyorsabb ügyintézéssel várja az ügyfeleket a II. Kerületi Önkormányzat Polgármesteri Hivatal a Margit utca 2-4. szám alatt. A Margit körút 47-49. szám alatt működő kormányablakban továbbra is országos hatáskörű ügyek intézését végzik.
Két hónapos felújítási munkát követően, június 25-én adták át a gyerekeknek a Mechwart ligeti „kicsik játszóterét”.
<2019. július>
HKSzCsPSzV
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Küldje be ötleteit, észrevételeit, kérdéseit Önkormányzatunkhoz itt!