II. kerület portálja vakok és gyengénlátók részére
Magyar oldalak > Intézmények > Egészségügyi intézmények > II. kerületi Önkormányzat Egészségügyi Szolgálat

II. kerületi Önkormányzat Egészségügyi Szolgálat

Budapest Főváros II. kerületi Önkormányzat Egészségügyi Szolgálata

1027 Budapest, Kapás u. 22.

Tel.: 488-75-00

www.kapas.hu

A II. kerületi lakosság alapellátásának terén a Budapest Főváros II. kerületi Önkormányzat Egészségügyi Szolgálata biztosítja a gyermekfogászati-, körzeti védőnői-, iskolaorvosi-, iskolavédőnői- és háziorvosi ügyeleti ellátásokat. Kerületünkben a felnőtt és gyermek háziorvosi szolgálatok, valamint a felnőtt fogászati alapellátás privatizáltak. A lakosság járóbeteg-szakellátását az Egészségügyi Szolgálat 6 telephelyen végezi 28 egészségügyi szakmában, melyet kiegészít a gondozói hálózat (bőr- és nemibeteg-, onkológiai-, pszichiátriai és tüdőgondozó), valamint a gyermek fogszabályozás és a központi telephelyen működő fogászati röntgen.

Az Egészségügyi Szolgálat fontosnak tartja a lakosság preventív ellátását, melyet magasan kvalifikált szakorvosok és szakemberek biztosítanak, mind az alapellátás, mind a szakellátás keretein belül. Vezetése törekszik az eszköz és géppark folyamatos karbantartására, illetve frissítésére, hiszen ezek a korrekt betegellátás feltételei. Figyelmet fordítanak rendelőik betegbarát, esztétikus és higiénikus megjelenésére.

Szakmai és emberi hozzáállásukról, betegek elégedettsége is tanúskodik, melyet folyamatosan mérnek. Színvonalas működésüket bizonyítja a közel 10 éves ISO 9001:2000 minősítés is, melynek megtartására mindenkor figyelmet fordítanak.

A kerület egészségügyi ellátásával kapcsolatos további információkat a Budapest Főváros II. kerületi Önkormányzat Egészségügyi Szolgálatának honlapján a www.kapas.hu-n találhatnak.

Postaláda

Küldje be ötleteit, észrevételeit, kérdéseit Önkormányzatunkhoz itt!