II. kerület portálja vakok és gyengénlátók részére
Magyar oldalak > Hírek

Fedezd fel a második kerületet!

Az egész osztályával üdülhet a kerületismereti vetélkedő három győztes csapata

Fedezd fel a második kerületet! címmel vetélkedőt indít a II. Kerületi Önkormányzat tizenhárom-tizenöt éves, felső tagozatos iskolások számára. A verseny négy online fordulóból és egy „terepi”, videós feladatból áll majd. 


A vetélkedőre a szervezők háromfős csapatok jelentkezését várják. A verseny célja az, hogy a II. kerület iskoláiba járó gyerekek megismerjék és megszeressék lakóhelyük nevezetességeit és rejtett értékeit. Fontos ugyanakkor a versenyző csapatok és osztályközösségük összetartozásának erősítése is, ezért a dobogós csapatok mindegyike háromnapos üdülési lehetőséget nyer, amelyre az egész osztályát magával viheti. A pihenés időpontja 2019 szeptembere, helyszíne a II. kerület frissen felújított balatonfenyvesi táborhelye lesz.
A versenyre a meghosszabított határidőig, május 10-ig lehet jelentkezni, az első forduló feladatait május 6-án küldik ki a szervezők. A verseny június 3-ig tart, az ünnepélyes díjátadásra pedig június 15-én, a Kerület Napján kerül sor. Jelentkezni a vetelkedo@masodikkerulet.hu e-mail címen lehet.

A versenykiírás és a vetélkedő ütemezése itt olvasható. 

Postaláda

Küldje be ötleteit, észrevételeit, kérdéseit Önkormányzatunkhoz itt!