II. kerület portálja vakok és gyengénlátók részére
Magyar oldalak > Hírek

Székely Fesztivál kerületünkben

Immár negyedik alkalommal rendezik meg a II. kerületben a május 11-től 13-ig tartó Székely Fesztivált, amelyen idén is egyedi gasztronómiai élmények várják a látogatókat.


Idén immár negyedik alkalommal rendezik meg kerületünkben május 11-13-ig a Székely Fesztivált - jelentette be sajtótájékoztatón Varga Mihály országgyűlési képviselő, miniszter, a fesztivál fővédnöke, Láng Zsolt II. kerületi polgármester, a fesztivál védnöke, Kelemen László, a Hagyományok Háza főigazgatója, valamint Domokos István, a fesztivál szervezője.


A Székelyföld gasztrokulturális majálisán a Millenáris három helyszínén a rendkívül gazdag kulturális programok mellett száz kézműves 1300 prémiumkategóriás terméke, két kiállítás és természetesen egyedi gasztronómiai élmények várják a látogatókat. A gyermekek pedig megismerkedhetnek a 200 négyzetméteren felállított Meseországban a székely legendáriummal is.


A fesztivál idei díszvendége: Marosszék. A szervezők több tízezer vendéget várnak a várhatóan szép időben zajló hétvégi programra. Részletek: www.szekelyfesztival.com

Postaláda

Küldje be ötleteit, észrevételeit, kérdéseit Önkormányzatunkhoz itt!