II. kerület portálja vakok és gyengénlátók részére
Magyar oldalak > Hírek

Idén is Fogadj örökbe egy közterületet!

Hatodik alkalommal hirdet környezetszépítési pályázatot a II. Kerületi Önkormányzat a területén működő társadalmi szervezetek(egyházak, civil szervezetek és társasházak), továbbá magánszemélyek részére.


 

A helyi közösségek környezetszépítő munkájukkal nagyban hozzájárulnak kerületünk rendezett külleméhez és tisztán tartásához. Látványos változás érhető el egy-egy elhanyagolt területen a pályázat segítségével, amelyre évről évre egyre többen jelentkeznek, és a megvalósult környezetszépítésekkel hozzájárulnak a tisztább és rendezettebb kerülethez. A támogatás a II. kerülethez tartozó közterület rendbetételére és kialakítására, valamint a helyreállított terület folyamatos gondozására használható fel. A munkálatok zökkenőmentes lebonyolításának biztosítása érdekében a pályázatokat folyamatosan, beérkezési sorrendben bírálják el.

Jelentkezni 2019. augusztus 31-ig lehet. A pályázaton rendelkezésre álló keretösszeg bruttó 4 millió Ft. A támogatás mértékének felső határa bruttó 400 ezer Ft, a pályázati támogatás maximuma pedig a teljes költségvetés 70%-a lehet.

Idén is Fogadj örökbe egy közterületet! A pályázati kiírás (pályázati felhívás és adatlap) letölthető a honlapról

 http://www.masodikkerulet.hu/hirdetotabla/palyazatok/palyazatok_egyeb/kabinet.html

, illetve kérésre elektronikusan is megküldik az érdeklődőknek. A pályázattal kapcsolatban további felvilágosítást Fábián Tamara szervezési és koordinációs munkatárs ad a (06 1) 346-5545-ös telefonszámon, vagy a fabian.tamara@masodikkerulet.hu e-mail-címen.

Postaláda

Küldje be ötleteit, észrevételeit, kérdéseit Önkormányzatunkhoz itt!