II. kerület portálja vakok és gyengénlátók részére
Magyar oldalak > Hírek

Díjak a Kerületi Kaptatón részt vevő iskoláknak

A kerület egyik legnépszerűbb ingyenes sportrendezvényén idén mintegy ötezren vettek részt, a versenyre a legnagyobb számban a kerületi iskolák diákjai neveztek. A legtöbb nevezést leadó kerületi iskolák díjat kaptak.

A legtöbb nevezést adó kerületi iskoláknak a II. Kerületi Önkormányzat és Dankó Virág alpolgármester nevében Ötvös Zoltán, az Intézményirányítási Osztály vezetője adta át a díjakat az ErődTérben. Harmadik lett a Csik Ferenc Általános Iskola és Gimnázium, második a Pitypang Utcai Általános Iskola, a nyertes pedig idén az Újlaki Általános Iskola lett. Utóbbi tanulóinak több mint nyolcvan százaléka vett részt a versenyen.

 


Ötvös Zoltán gratulál Makovecz Évának, a Csik iskola igazgatójának

A legeredményesebb középiskola a Csik gimnázium, a legeredményesebb általános iskola pedig a Fillér utcai iskola lett. A dobogós intézmények oklevelet, serleget, illetve sportszervásárlási utalványt nyertek. A díjak átadása után Hajnissné Anda Éva, a Közép-Budai tankerület vezetője köszönetet mondott az iskoláknak, a testnevelő tanároknak és a gyerekek szüleinek, hogy minden évben támogatják a diákokat a Kaptatón való részvételben. Az önkormányzat az iskolákat összesen mintegy félmillió forinttal díjazta.

Postaláda

Küldje be ötleteit, észrevételeit, kérdéseit Önkormányzatunkhoz itt!