II. kerület portálja vakok és gyengénlátók részére
Magyar oldalak > Hírek

Internet kortalanul – lezárult a tanév

Díjátadó gálaünnepséggel zárult a II. Kerületi Önkormányzat közkedvelt, idősebb korosztálynak szóló, Internet kortalanul nevű informatikai tanfolyama, amit 2012 óta eddig közel háromezren végeztek el.

A Marczibányi Téri Művelődési Központban május 11-én megtartott műsor keretében a négy kisorsolt szerencsés egy-egy laptopot és pendrive-ot vehetett át Láng Zsolt polgármestertől és Varga Mihály nemzetgazdasági minisztertől, a II. és III. kerület országgyűlési képviselőjétől.


A telt házas programon Miller Zoltán és Vágó Bernadett előadóművész musical- és operettrészletekkel kedveskedett a közönségnek.


A II. kerületi internetes tanfolyam iránti érdeklődés töretlen, a következő kurzusok szeptember végén indulnak, jelentkezni már augusztusban lehet. Pesthidegkúton a Klebelsberg Kultúrkúria szervezésében zajlik informatikai oktatás az idősebb korosztály számára, félévenként mintegy hetven érdeklődő tanulhat. Az önkormányzat a szépkorú lakók visszajelzései alapján elindította az Okosan az okoseszközökről klubot is, ami szintén komoly segítséget nyújthat a modern telefonok használóinak.

Postaláda

Küldje be ötleteit, észrevételeit, kérdéseit Önkormányzatunkhoz itt!