II. kerület portálja vakok és gyengénlátók részére
Magyar oldalak > Hírek

Gazdapiac indul a Klebelsberg Kultúrkúriánál

Sokan kérték, hogy a máriaremetei Cserkészház területén lévő piaci napok mellett minden hónap harmadik hetében is legyenek gazdapiaci napok.

A szervezők ezúton tájékoztatják az érdeklődőket, hogy MÁJUS harmadik szombatján, 18-án, és JÚNIUS harmadik szombatján, 15-én a cserkészházi piac gazdáival piaci próbanapokat tartanak a Klebelsberg Kultúrkúria kertjében (1028 Templom u. 2–10).


Nyitvatartás: 7.00–11.30-ig. Ha ezek a piaci napok a gazdáknak és a vásárlóknak egyaránt sikert hoznak, akkor a későbbiekben minden hónap harmadik szombatján lesz gazdapiac a Klebelsberg Kultúrkúria kertjében is. Szilágyi Zsolt, a gazdák és a piac szervezője kéri az érdeklődőket, hogy szóljanak szomszédjaiknak is. Mindenkit várnak az új helyszínen!
Mindezek mellett továbbra is lesznek gazdapiaci napok a cserkészház kertjében (1028 Hímes u. 3.), legközelebb ÁPRILIS 27-én 7.00–11.30-ig. A tavaszi vitaminbombák és az egész évben megszokott hazai finomságok mellett a vásárláson kívül nagyszerű alkalom nyílik beszélgetésekre a jó levegőn. Minél több vásárlót várnak.

Postaláda

Küldje be ötleteit, észrevételeit, kérdéseit Önkormányzatunkhoz itt!