II. kerület portálja vakok és gyengénlátók részére
Magyar oldalak > Hírek

Forgalmi változások a hosszú hétvégén

A március 15-i állami ünnepségek miatt forgalomkorlátozás lesznek március 14. és március 16. között – tudatta a police.hu.


Tilos majd megállni március 14-én 20 órától március 15-én 24 óráig az Árpád fejedelem úton a Császár-Komjádi uszoda előtti parkolóban, a Duna felőli oldalon, a Gyorskocsi utca páros oldalán a Nagy Imre tér és a Kacsa utca között, illetve a Bem felső rakparton a Gyóni Géza tér és a Csalogány utca között, a Gyóni Géza téren a Bem felső rakpart és a Lipthay utca között és a Lipthay utca mindkét oldalán a Gyóni Géza tér mellett.

Lezárják március 15-én 11 órától és 17 óráig a Bem teret körben.

Március 16-án, 17-én és 18-án rövidített útvonalon közlekedik a 4-es, a 6-os és a 17-es villamos, mert a vonal több pontján vágányjavítási munkákat végeznek. A 17-es villamos mindhárom napon rövidített útvonalon, a Savoya Park és a Széll Kálmán tér között közlekedik.

Március 16-án hajnaltól 19-én hajnalig villamospálya-javítási munkákat végeznek a 4-es és a 6-os villamos vonalán több helyszínen: a Margit körúton, a Margit hídon, a Ferenc körúton, a Petőfi hídon és az Újbuda-központ végállomáson. További információk a www.bkk.hu oldalon olvashatók.

 

Postaláda

Küldje be ötleteit, észrevételeit, kérdéseit Önkormányzatunkhoz itt!