II. kerület portálja vakok és gyengénlátók részére
Magyar oldalak > Hírek

Lezárások a kerületben

A 4-es és a 6-os villamosvonal felújítása miatt lezárták a Henger utcát, vasárnaptól pedig burkolat- és támfalépítési munkák miatt lezárják a Fény utca egy szakaszát is.

Július 6-tól a Margit körúton is elkezdődött a 4-es és a 6-os villamosvonal felújítása, emiatt lezárták a Henger utcát.

Július 14-én, vasárnap lezárják a Fény utca egy szakaszát, ezért a környék forgalmi rendje jelentős mértékben megváltozik. Burkolat- és támfalépítési munkák miatt vasárnaptól várhatóan augusztus 21-ig nem lehet gépjárművel behajtani a Fény utcának a Millenáris parktól a Kis Rókus utcáig terjedő szakaszára. A Fény utca a Lövőház utca sarkától ideiglenesen zsákutca lesz, ezen a részen csak a Millenáris Avantgarde Irodaház garázsába és a Mammut bevásárlóközpont parkolójába tartó, valamint az onnan kihajtó autók közlekedhetnek. Az autósok fokozott figyelemmel vezessenek, mert a zsákutca szakaszon kétirányú lesz a forgalom! 

A lezárás miatt a Lövőház utca is zsákutca lesz, tehát a Margit körútról a Lövőház utcába csak a bevásárlóközpont parkolóiba tartó gépkocsiknak érdemes befordulni. A változásokat forgalomtechnikai táblák jelzik. A lezárás a gyalogosforgalmat nem érinti, a járdát a Fény utca teljes hosszában a munkák ideje alatt is zavartalanul lehet használni.

Az autósoknak az alábbi térképvázlat lehet segítségére a kerülő útvonalak megtalálásában:


Nagyítható

 

A felújítások miatti egyéb kerületi lezárásokról itt olvashatnak:

http://www.masodikkerulet.hu/hirek/utfelujitasok_2019_nyar.html

Postaláda

Küldje be ötleteit, észrevételeit, kérdéseit Önkormányzatunkhoz itt!