II. kerület portálja vakok és gyengénlátók részére
Magyar oldalak > Hírek

Önkormányzati ösztöndíjpályázat

A II. Kerületi Önkormányzat az Emberi Erőforrások Minisztériumával együttműködve kiírta a Bursa Hungarica Felsőoktatási Önkormányzati Ösztöndíjpályázatot a felsőoktatási hallgatók, illetve a felsőoktatási tanulmányokat kezdő fiataloknak.

A II. Kerületi Önkormányzat az Emberi Erőforrások Minisztériumával együttműködve kiírta 2018. évre a Bursa Hungarica Felsőoktatási Önkormányzati Ösztöndíjpályázatot a kerületben állandó lakóhellyel rendelkező felsőoktatási hallgatók, illetve a felsőoktatási tanulmányokat kezdeni kívánó fiatalok számára, akiknél a családban az egy főre eső havi jövedelem nem éri el a mindenkori nyugdíjminimum 300%-át (jelenleg 85 500 Ft-ot).

A pályázat beadásához a pályázó tanuló/hallgató részéről regisztráció szükséges a Bursa Hungarica Elektronikus Pályázatkezelési és Együttműködési Rendszerben (EPER-Bursa rendszer), melynek elérése: bursa.emet.hu/paly/palybelep.aspx. A regisztrációt követően lehetséges a pályázati adatok feltöltése.

A pályázat rögzítésének és az önkormányzatokhoz történő benyújtásának határideje: 2017. NOVEMBER 7.

A pályázatot a II. Kerületi Önkormányzat Polgármesteri Hivatal Humánszolgáltatási Igazgatóság Intézményirányítási Osztályán (1024 Margit krt. 15-17., II. emelet 1., 20-as kapucsengő, telefon: (06 1) 346-5780) kell benyújtani.

RÉSZLETES PÁLYÁZATI KIÍRÁS 


Postaláda

Küldje be ötleteit, észrevételeit, kérdéseit Önkormányzatunkhoz itt!