II. kerület portálja vakok és gyengénlátók részére
Magyar oldalak > Hírek

Felhívás 60 év feletti amatőr alkotók részére

Kortalanul kreatív címen rendez idén is a II. Kerületi Önkormányzat Idősügyi Tanácsa képző-iparművészeti és népművészeti kiállítást 60 év feletti, II. kerületi amatőr művészek számára.

Az Idősügyi Tanács olyan amatőr kerületi alkotók munkáiból szeretne tárlatot rendezni, akik szívesen bemutatják a nagyközönségnek is alkotó tevékenységüket. 

A pályaműveket a Család-és Gyermekjóléti Központba (1027 Budapest, Horvát u. 2.-12.) kell eljuttatni 2017. szeptember 18. és szeptember 29. napja között hétköznaponként 10 és 12 óra között. Jelentkezési adatlap kitölthető a helyszínen, vagy előzetesen letölthető az önkormányzat honlapjáról: www.masodikkerulet.hu – pályázatok oldalról.

A kiállítás témája: ünnepeink. 

Bármely technikával készült képző-iparművészeti vagy népművészeti alkotás nevezhet a kiállításra. Szobor, festmény, kisplasztika esetén legfeljebb két alkotás nyújtható be. 

A kiállítást rendező Idősügyi Tanács előválogatást tarthat, ha a kiállítóterem méretét meghaladóan több alkotás érkezik. 

A kiállítandó tárgyak mérete nem lehet nagyobb:

•szobor, kisplasztika 60 x 60 x 60 cm-nél, 

•festmény 50 x 75 cm-nél, 

•hímzés, terítő legfeljebb 1 m2 kiállítási területet foglalhat el.

A kiállítási darabok gondos becsomagolásáról és a Család-és Gyermekjóléti Központhoz való szállításáról és elszállításáról a kiállítónak kell gondoskodnia, a szállítás közben keletkezett esetleges sérülésekért az Idősügyi Tanács nem vállal felelősséget. 

Az Idősügyi Tanács felelősséget vállal a kiállítási helyszínre szállítása és visszaszállítása, illetve a kiállítás ideje alatt az alkotásokért.   

A pályaművekből összeállított kiállítás októberben, az Idősek hónapja alkalmából kerül majd megrendezésre. A kiállításról további felvilágosítás kérhető a 06 20 233-5078-as telefonszámon.

PÁLYÁZATI ADATLAP

 

Postaláda

Küldje be ötleteit, észrevételeit, kérdéseit Önkormányzatunkhoz itt!