II. kerület portálja vakok és gyengénlátók részére
Magyar oldalak > Hírek

Internet kortalanul II.

Folytatódik az Internet kortalanul, ingyenes számítógépes tanfolyam az idősebb korosztályhoz tartozó, II. kerületi lakosok számára. A szeptember közepén induló kezdő csoportokba is lehet még jelentkezni.

2012 óta töretlen sikerrel zajlik az Internet kortalanul II. elnevezésű ingyenes számítógépes tanfolyam, amelyre a szervező II. Kerületi Önkormányzat ismét jelentkezési időszakot hirdet. A képzés az idősebb korosztályba tartozó kerületi lakosok számára teszi lehetővé, hogy térítésmentesen ismerkedjenek meg a számítógép használatával a programban együttműködő oktatási és kulturális intézményekben.


 

Az idén szeptember közepén induló kezdő csoportokba még lehet jelentkezni! Olyan jelentkezőket várnak, akik eddig még nem vettek részt ezen a tanfolyamon, és II. kerületi állandó lakcímmel vagy bejelentett tartózkodási hellyel rendelkeznek.  

A tanfolyamok a szeptember 18-i héten indulnak. A tanfolyam 12 hétig tart, hetente egyszer 1,5 óra.

Jelentkezési határidő: 2017. szeptember 11 (hétfő).  

Jelentkezni kizárólag írásban lehet:

 1. A Budai Polgár 2017. augusztus 26-i számában megjelenő jelentkezési lap kivágásával és olvasható kitöltésével, majd postára adásával (Budapest Főváros II. Kerületi Önkormányzat Polgármesteri Kabinet, Kun Katalin részére, Budapest 23. Pf. 21. 1277. Jelige: Internet Kortalanul II.), 

2. személyesen a jelentkezési lap leadásával a Polgármesteri Hivatal portáján (1024 Mechwart liget 1.), 

3. elektronikus úton: internet@masodikkerulet.hu email címen vagy a http://www.masodikkerulet.hu/content/htmlform?contentid=553046 honlapcímen. 

A jelentkezéssel kapcsolatosan bővebb információt Kun Katalintól lehet kérni a 346-5479-es telefonszámon munkaidőben vagy az internet@masodikkerulet.hu email címen.

 

Postaláda

Küldje be ötleteit, észrevételeit, kérdéseit Önkormányzatunkhoz itt!