II. kerület portálja vakok és gyengénlátók részére
Magyar oldalak > Hírek

Kiállítás a II. kerület legszebb fotóiból

A Budai Polgár, a II. Kerületi Önkormányzat lapja 2015-ben hirdette meg első alkalommal egész éven át tartó fotópályázatát.

Olyan fényképeket vártunk olvasóinktól, amelyek a II. kerület szépségeit, sokszínűségét, értékeit, érdekességeit mutatják be. A három év alatt hónapról hónapra sok különleges fényképet kaptunk – a legsikerültebbeket meg is jelentettük az újságban A Hónap fotója címmel.


Balaton Balázs, a Budai Polgár Nonprofit Kft. ügyvezető igazgatója, Olescher Tamás festőművész, a Vízivárosi Galéria vezetője, Riczkó Andrea iparművész, önkormányzati képviselő és Soós Dániel, a Budai Polgár fotóriportere zsűrizte a képeket, amelyek közül a legjobbakat minden év végén díjaztuk. 

A II. Kerület Napjához kapcsolódóan júniusban a Vízivárosi Galéria kiállítást rendez a 2015–2018-as évek A Hónap fotója pályázat nyerteseinek munkáiból. A fotókiállítást Láng Zsolt, a II. kerület polgármestere nyitja meg június 5-én, kedden 18 órakor. 


Ezúton is hívjuk és várjuk mindazokat, akik részt vettek pályázatunkon, különösen nyerteseink jelenlétére számítunk, illetve minden kerületi polgárt, aki szívesen látná egy térben szűkebb lakóhelyének színes, változatos arcait.

A kiállítás JÚNIUS 27-ig tekinthető meg a Vízivárosi Galériában (1027 Kapás utca 55. Tel.: 201-6925; nyitva keddtől péntekig 13-18 óráig, szombaton 10-14 óráig), www.vizivarosigaleria.hu.

 


A Budai Polgár továbbra is várja minden hónap utolsó napjáig a II. kerületről készült képeket a honapfotoja@gmail.com címre, a legszebb felvétel megjelenik a következő Budai Polgárban, év végén pedig 100 000 Ft értékű nyereményt osztanak ki az első három díjazottnak.

Postaláda

Küldje be ötleteit, észrevételeit, kérdéseit Önkormányzatunkhoz itt!