II. kerület portálja vakok és gyengénlátók részére
Magyar oldalak > Hírek

Temessük el együtt a telet!

A Hidegkúti Családi Iránytű Egyesület ötödik alkalommal rendezi meg hagyományos télbúcsúztató mulatságát, a Hidegkúti Karnevált.

A szervezők idén is a Pokorny József Sport- és Szabadidőközpont melletti Közösségi Térre várják a környéken élő szomszédokat és lakótársakat, hogy farsangi hangulatban, zeneszó mellett, forró teával vagy forralt borral a kézben, fánkfalatozás közben együtt égessék el a telet szimbolizáló óriás kiszebábot, valamint vele együtt minden rosszat, bút és bánatot, ami az elmúlt évben szomorúságot, bosszúságot okozott.

Lesz jelmezverseny és jelmezesek felvonulása, farsangi álarcok és narancsmukik készítése, illetve megrendezik az otthon vagy helyben elkészített kiszebábok „csúnyaságversenyét”. A versenyek győzteseinek járó tortákat ezúttal is a Hidegkúti út 140.-ben működő Lovas cukrászda ajánlotta fel.

Aki a kezdetektől fogva részt vett a vidám télűző eseményen, tudhatja, hogy az elmúlt évek során a hagyományos programok mellett a szervezők mindig gondoskodtak az újdonságról. Idén a résztvevőket egy mesebeli világba varázsolják, ahol különböző feladatok megoldásával közösen csalogatják elő a tavaszt. Érdemes lesz jelmezben érkezni, hiszen a nyeremények mellett kis meglepetéssel is készülnek a résztvevőknek. A Hidegkúti Családi Iránytű Egyesület tagjai várnak minden érdeklődőt FEBRUÁR 23-án 15 órakor a sportközpont Közösségi Terén az 5. Hidegkúti Karneválon.

 


Postaláda

Küldje be ötleteit, észrevételeit, kérdéseit Önkormányzatunkhoz itt!