II. kerület portálja vakok és gyengénlátók részére
Magyar oldalak > Hírek

Idén is fogadj örökbe egy közterületet!

Közterület-szépítésre igényelhető támogatás, amely a II. kerülethez tartozó terület rendbetételére, kialakítására, valamint a helyreállított terület folyamatos gondozására használható fel.

Idén hosszabb idő áll rendelkezésére a jelentkezéshez a II. Kerületi Önkormányzat kezdeményezéséhez csatlakozóknak, így segítve azokat, akik tavaszi telepítésű növények ültetésével valósítanák meg egy-egy közterület szépítését.


A támogatás a II. kerülethez tartozó közterület rendbetételére és kialakítására, valamint a helyreállított terület folyamatos gondozására használható fel. A munkálatok zökkenőmentes lebonyolításának biztosítása érdekében a pályázatokat folyamatosan, beérkezési sorrendben bírálják el. A pályázatok beérkezésének végső határideje: 2018. AUGUSZTUS 31., péntek. 

A pályázaton rendelkezésre álló keretösszeg bruttó 4 millió Ft. A támogatás mértékének felső határa bruttó 400 ezer forint, a pályázati támogatás maximuma pedig a teljes költségvetés 70 százaléka lehet.

 A pályázati kiírás (felhívás és adatlap) letölthető a II. Kerületi Önkormányzat honlapjáról (http://www.masodikkerulet.hu/hirdetotabla/palyazatok), illetve kérésre elektronikusan is megküldik az érdeklődőknek. A pályázattal kapcsolatban további felvilágosítást Fábián Tamara polgármesteri referens ad a (06 1) 346-5545-ös telefonszámon, vagy a fabian.tamara@masodikkerulet.hu e-mail-címen.

 

Postaláda

Küldje be ötleteit, észrevételeit, kérdéseit Önkormányzatunkhoz itt!