II. kerület portálja vakok és gyengénlátók részére
Magyar oldalak > Hirdetőtábla > Társadalmi egyeztetés

Az önkormányzati jogalkotásra irányuló koncepciók, dokumentumok előkészítését végző irodák az alábbi rendelettervezeteket bocsátják társadalmi véleményezésre.
Kérjük, hogy esetleges észrevételeiket - a Testületi ülés időpontját megelőző 2. munkanap végéig - a Budapest Főváros II. Kerületi Önkormányzat Polgármesteri Hivatala, 1024 Bp., Mechwart liget 1. postai, vagy eszrevetelek@masodikkerulet.hu elektronikus címre küldjék meg név és lakcím feltüntetésével.
A vélemények összegzését, szakmai indoklását  az Előterjesztő  ismerteti a Képviselő-testület ülésén, és  elérhetővé teszi a Honlap ezen oldalán is. A nyilvánvalóan téves, nem kapcsolódó vagy alaptalan, illetve név és lakcím nélküli észrevételekkel az összegzés nem foglalkozik.
A véleményezések során gyűjtött és feldolgozott adatokat 1 év után töröljük.
Az e-mailen küldött levelek a hatályos jogi szabályozás alapján nem minősülnek sem írásban, sem elektronikus úton előterjesztett kérelemnek.
Amennyiben észrevétele, illetve kérése nem általános tájékoztatásra, információra irányul, hanem konkrét ügyre, úgy arra válasz ezúton nem adható, ez esetben azt írásban vagy személyesen szóban kell előterjeszteni.

Testületi ülés időpontja:

 
  

Postaláda

Küldje be ötleteit, észrevételeit, kérdéseit Önkormányzatunkhoz itt!